AIR CONCEPTION TORNADO EXTREME R280cc RACE2 140cm

8,600.00

Tuotetunnus (SKU): 2010 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

AIR CONCEPTION on julkaisut markkinoiden keveimmän ja tehokkaimman moottorin TORNADO EXTREME R280cc.

Varjoliitokauppa suosittelee mallia joka on RACE2 140cm titaanikehällä sekä vapaakytkimellä ja sähköstartilla varustettuna.

Tämä moottori on ollut markkinoilla nyt yli vuoden ja voimme varmuudella sanoa että se on teholtaan ja toimivuudeltaan paramoottorimaailman huippua. Koko paketti painaa vain 21.9kg.

Moottorin mukana tulevat valjaat joista koko vaihtoehtoja on S, M, L. Tilauksen yhdeydessä voi valita moottoriisi kaasukahvan paikan joko oikealle kädelle tai vasemalle. Varjoliitokauppa suosittelee vasemman käden kaasua jos olet oikeakätinen. Oikea käsi on näin hyvä jättää työkädeksi lennolle sekä pelastusvarjon käyttöä varten. Pelastusvarjolle on saatavana erillinen valjaisiin kiinnittyvä pussi joka on lisäosa tilauksen yhteydessä. Pelastusvarjon valjaspussi maksaa vain 125€. Varjoliitokauppa suosittelee tämän hankkimista niin pelastusvarjo on aina mukana huomaamattomasti.

Tilauksen yhdeyssä kannattaa miettiä myös ottaako moottorin 2 lapaisella vai 3 lapaisella potkurilla. Varjoliitokauppa suosittelee TORNADO 280cc 3 lapaista e-props potkukuria tilauksen yhteydessä. Tämä 3 lapainen potkuri maksaa 125€ lisää jos otat sen uuden moottorin tilauksen yhteydessä. 3 lapaisella saat täydet potkut ulos mahtavasta TORDANOsta.

Lisäksi valjaisiin kannattaa hankkia airbag joka suojaa kovilta laskuilta ja kaatumisilta. Airbag on 125€.

 

 

Rahtikustannus  tehtaalta Suomeen on 175€