Ale!

ZOOM X2C

5,190.00 4,500.00

Hannes Papesh ja Alex Höllwarth ovat luoneet uuden 2 linjaisen EN-C joka varmasti on markkinoiden seuratuin liidin kaudella 2024. Liity mukaan ZOOM lentäjiin ja hanki itsellesi uusi mahtava X2C Varjoliitokaupan Jekiltä!

 

 

Tuotetunnus (SKU): 1390 Osastot: ,

Kuvaus

MIKÄ ON ZOOM?

Hannes Papesh selittää asian näin – > ZOOM on seurausta ”Free the Competence” -aloitteestani! Uskon, että suunnittelijoille sekä testilentäjille ja teknisille asiantuntijoille on annettava jälleen lisää painoarvoa alalla! Varjoliidolla , kuten monilla muillakin aloilla on historia. Alussa keksijät (tekniset asiantuntijat) perustivat yrityksen mutta kun yritys on käynnistynyt liikemiehet ottavat ne haltuunsa ja yrittävät syrjäyttää keksijät yrityksestä tai tehdä niistä merkitsettömiä sekä tuntemattomia. Mutta liikemiehet unohtavat että innovatiivisia teknikoita tarvitaan brandejen näkyväksi kuvaksi. Hyvä varjoliitobrändi ei toimi ilman niitä ja isoa sydäntä lajille! Minun täytyi taistella aikoinaan taisteluni ollakseni vihdoin vapaa ja riippumaton. PHI:n menestys osoittaa, ettei myyntimiesten markkinointiblablaata ei tarvita! Tarvitaan vain erittäin hyviä tuotteita joita ihmiset testilentävät ja sen jälkeen ostavat. Nyt voin vapauttaa muita suunnittelijoita ja antaa heille mahdollisuuden kukoistaa. Tervetuloa Alex Höllwarth hän on nyt riippumaton sekä vapaa liikemiesten ahneudesta.

X2C:ssa ON PIENEMPI SIVUSUHDE KUIN SCALA 2:SSA. Tämä liidin on tehty yli 300km XC lentoihin joita tulet lentämään ensi kaudella kun hankit X2C terveisin ALEX.