X3

6,043.006,699.00

Helppo, kestävä ja monipuolinen; nämä olivat kriteerit voimanpesälle nimeltään X3. Moottorivaihtoehtoina löytyy vesijäähdytteinen 110 cc tai ilmajäähdytteinen 175 cc. Uutuutena tulossa tykki 220 cc, jota usein käytetäänkin Trike XT One – kärryn kanssa.

Löydä uudelleen moottorilentämisen hauskuus ja seikkailu. Uusittu konseptimme vakuuttaa helppoudellaan, toimivuudellaan ja puhtaalla suorituskyvyllään. X3 on saatavilla useilla kokoonpanovariaatioilla, valitse omasi alta!

  • Paino alkaen 22.9 kg
  • Helppo käsitellä, koota ja käyttää
  • X3 on suunniteltu pilotin painoon aina 85 kg eteenpäin
Poista
Tuotetunnus (SKU): 2203 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Materiaalit:

Rungon osat ovat tehty kestävästä ja elastisesta titaniumista. Koko runko painaa ainoastaan 2.98 kg. Tangot ja monet pikku osat ovat tarkkuudella CNC-työstetty kestävästä alumiinista. Kehän tukitangot on tehty superkevyestä hiilikuidusta ja standardi 12 litran tankki on valmistettu kestävästä PE-muovista. Vaijerit ja turvaverkko kiinnittyvät vain muutamalla klikkauksella ja olet valmis lentoon!

Valjaat:

X-sarjan modernit valjaat on saatavilla kahdella vaihtoehdolla: Comfort ja Light. Molemmat ovat valmistettu kestävästä Cordura-nylonsekoitteesta. Comfort-valjaissa on yhtenäinen istuinosa ja Light-valjaissa on jaettu istuin oikealle ja vasemmalle jalalle. Nämä säädettävät valjaat on saatavilla kahdessa koossa; M-koko aina 180 cm pitkille piloteille ja L-koko on tarkoitettu 175 cm:stä ylöspäin.

Potkuri:

Simplify tarjoaa korkealaatuiset hiilikuitupotkurit kaikkiin moottoreihin. Eri mallit on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä Helix:n kanssa.

Toimitussisältö:

Kaikki Simplifyn paramoottorit toimitetaan täysin koottuna tilauksen mukaisilla varusteilla. Mukaan kuuluu myös työkalulaukku.

Takuu:

Kaikki Simplifyn paramoottorit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joilla varmistetaan virheettömät tuotteet. Takuu on 12 kuukautta ostopäivästä.

Lisätietoja voit käydä katsomassa Simplifyn sivuilta.

Lisätiedot

Moottori

X3 1.1 TTS (Sky 1.1.TTS), X3 175 S (Cors-Air 175 S), X3 220 CC (Airmax 220 CC)

Runko

Jaettu titaanirunko (+100g), Titaani

Bensatankki

12 litraa, 18 litraa, 8 litraa

Valjaat

Comfort M/L, Light M/L

Pelastusvarjon säilytys

Pieni (esim. Independence Ultra Cross), Standardi

Kätisyys

Kaasukahva oikealla, Kaasukahva vasemmalla

Valjaiden koko

L (175 cm – 200 cm), M (180cm asti)