X2

6,043.006,700.00

 X2

Keskikokoluokan kokonaisuus aina 95 kg painavaan pilottiin asti. X2 on useimmin käytetty paramoottori varsinkin koulutuskäytössä, koska se kattaa suurimman osan pilottien kokovariaatioista. Moottorivaihtoehtoja löytyy kaksi: HE R 125 ES ja Thor 86 ES.

Löydä uudelleen moottorilentämisen hauskuus ja seikkailu. Uusittu konseptimme vakuuttaa helppoudellaan, toimivuudellaan ja puhtaalla suorituskyvyllään. X2 on saatavilla useilla kokoonpanovariaatioilla, valitse omasi alta!

  • Paino alkaen 20.9 kg
  • Helppo käsitellä, koota ja käyttää
  • X2 on suunniteltu pilotin painoon aina 95 kg asti

Standardin 12 litran tankille on saatavilla vaihtoehtoja kaksi kappaletta: 8 litraa ja 18 litraa (18-litrainen lisähintaan).

125 ES-moottorivaihtoehdolle on myös saatavilla 3-lapainen potkuri lisähintaan, katso alta:

Poista
Tuotetunnus (SKU): 2202 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Materiaalit:

Rungon osat ovat tehty kestävästä ja elastisesta titaniumista. Koko runko painaa ainoastaan 2.98 kg. Tangot ja monet pikku osat ovat tarkkuudella CNC-työstetty kestävästä alumiinista. Kehän tukitangot on tehty superkevyestä hiilikuidusta ja standardi 12 litran tankki on valmistettu kestävästä PE-muovista. Vaijerit ja turvaverkko kiinnittyvät vain muutamalla klikkauksella ja olet valmis lentoon!

Valjaat:

X-sarjan modernit valjaat on saatavilla kahdella vaihtoehdolla: Comfort ja Light. Molemmat ovat valmistettu kestävästä Cordura-nylonsekoitteesta. Comfort-valjaissa on yhtenäinen istuinosa ja Light-valjaissa on jaettu istuin oikealle ja vasemmalle jalalle. Nämä säädettävät valjaat on saatavilla kahdessa koossa; M-koko aina 180 cm pitkille piloteille ja L-koko on tarkoitettu 175 cm:stä ylöspäin.

Potkuri:

Simplify tarjoaa korkealaatuiset hiilikuitupotkurit kaikkiin moottoreihin. Eri mallit on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä Helix:n kanssa.

Toimitussisältö:

Kaikki Simplifyn paramoottorit toimitetaan täysin koottuna tilauksen mukaisilla varusteilla. Mukaan kuuluu myös työkalulaukku.

Takuu:

Kaikki Simplifyn paramoottorit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joilla varmistetaan virheettömät tuotteet. Takuu on 12 kuukautta ostopäivästä.

Lisätietoja voit käydä katsomassa Simplifyn sivuilta.

Lisätiedot

Moottori

X2 125 (HE R 125 ES), X2 86 (Thor 86 ES)

Bensatankki

12 litraa, 18 litraa, 8 litraa

Runko

Jaettu titaanirunko (+100g), Titaani

Potkuri

Hiilikuitu, Hiilikuitu, 3-lapainen (vain 125 ES-moottorille)

Valjaat

Comfort M/L, Light M/L

Pelastusvarjon säilytys

Pieni (esim. Independence Ultra Cross), Standardi

Kätisyys

Kaasukahva oikealla, Kaasukahva vasemmalla

Valjaiden koko

L (175 cm – 200 cm), M (180cm asti)